פברואר 3, 2021

השפעת הקורונה על התא המשפחתי

השבוע ערכתי גישור לזוג נשוי (עם ילדים) הנמצא בהליך גירושין.

בהליך הגישור עלה כי הקורונה שיבשה להם את האיזון בבית, לפני הקורונה האיש כמעט ולא היה בבית, עבד מרבית שעות היממה ופירנס את ביתו, ואילו האשה החזיקה את הבית והילדים. הקורונה שיבשה הכל. האיש שלא היה רגיל לשבת בבית, מצא עצמו בבית כל שעות היממה, כאשר את העבודה הוא עושה מהבית. המתח בין בני הזוג גבר וגבר עד שהרגישו ש״ככה זה לא יכול להמשיך״ והחליטו להתגרש.

במהלך המפגש הם הבינו שבעצם הם אוהבים האחד את השניה ומעונינים לעשות הכל כדי לשמר את הזוגיות, אולם שינוי המאזן בעבקות הקורונה הקשה עליהם. כך שלשמחתי גישור של ״להתגרש בשלום״ הפך ל״איך נמשיך לחיות בשלום״.

הקורונה הציבה מראות בפני בני הזוג על חייהם לפני הקורונה ובזכות הגישור הבינו הזוג שהקורונה חידדה להם את המדרון החלקלק שירדו בו במהלך שנות נישואיהם, הרצון שלהם עצר את הירידה וחידש את אהבתם, הזוגיות ותפקידיהם. אלו הרגעים המאושרים בתפקידי כמשכין שלום. בני הזוג היו צריכים לפרוק את התסכולים במקום מאפשר ומכיל, בלי לשפוט, וכשיש מקום מכיל, הדרך להסכמות מהירות.

לשמחתי הגישור הסתיים עם הסכם שלום בית כולל ומקיף.

אם גם אתם מרגישים שאתם זקוקים לסיוע שלנו כדי להמשיך לחיות יחד בשלום בית או כדי להפרד תוך שמירה על שלום בית ויחסי חברות תוך חיסכון בזמן ומשאבים ניתן לפנות אלינו ונשמח לסייע גם לכם

משהו לא ברור?
נתקלם בבעיה משפטית אני פה לסייע לכם.
השאירו מייל ואחזור אליכם בהקדם

אהבתם את הפוסט?
שתפו ברשתות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin